Finn dig själv genom dig själv

Finn dig själv genom dig själv
Den tiden som är nu så händer det så mycket på alla nivåer i livet och det är mycket påtagligt. Den tiden som var förr var präglad av att överleva, familjen och uppfostran och att vi skulle passa in i en smal form av rätt och fel, vi och dom, hur alla ska leva och styras i olika riktningar. det kan man se fortfarande på hur vi behandlar och bemöter varandra. I samhället och övriga världen så kan vi se hur makthavarna vill begränsa vårt sätt att leva och utvecklas till den människa vi var och är från ursprunget alla handlar om maktbegär på alla plan.
Det är därför som det är viktigt att du finner dig själv genom dig själv och lever det liv som var menat i från början. Visst måste vi leva här och nu och i det samhälle vi har. Men det hindra inte dig att se spelet som finns framför näsan på dig. Du kan använda det för att komma ur de bojor i form av lägre frekvens som är så ingrodda i ditt beteende och sättet att tänka. Börjar du att ta dig ur detta spel och slutar vara ändel av en spelpjäs i spelet.
Att finna sig själv i sig själv handlar om att se och uppleva dig själv bit för bit. När du finner en bit som inte fungerar av lägre energi. Så är det det du ska förvandla till högre energi, ditt beteende och ditt sätt att tänka , värderingarna är något som är kopplat till ditt hjärta.
Beteende= bas chakra
Tankar= navel chakra
Värderingar= hjärta chakra, solaplexius

Att jobba med att höja energi och skala av blad för blad är inget du gör under en kort period utan det gör du livet ut. Får du in ett sätt att göra det på så är det viktigt att du löser problem och hinder på en gång och låt det aldrig vänta. De som har ångest och panikkänslor har oftast inte löst problemet på alla plan. När det ligger kvar och det packas problem på problem så skapar man ångest i kroppen. Du har allt framför dig för att växa här och nu. När du går för att finna det som finns inom dig och när du börjar lära känna dig själv så kommer du att upptäcka skillnader i samhället hos människor. Det som är då viktigt är att du inte nervärderar eller separera dig från vi och dom. Du kommer att ha större förståelse på din uppgift och det som du kom för att göra. Ditt liv kommer få ett helt annat värde och du kommer att känna kärlek i dig själv.
Hur ska jag göra för att finna mig själv i mig själv.

Redskapen som du kan använda dig av är din intuition, dina känslor, ditt seende och din reflektion. Det kan vara en bonus att ha en medial eller healing utbildning för att förstå energi på ett bredare plan. Det är viktigt att du är sann mot dig själv och vara i din egen energi. Hitta ljuset och kärleken i dig själv och använd det i allt du gör vara sig det är en inåt gående energi eller utgående energi. Allt du möter nu är av energi och det är det du ska läsa av och sätt in i ditt liv och i ett sammanhang. Allt som inte fungerar ska du ändra på och lösa så att det fungerar och flödar. Var snäll i mot dig , var kärleksfull mot dig, tro på dig själv, beröm dig själv, var positiv, ha tålamod, ha empati. Ta för vana att läsa av energi och se allt i energi och med dina känslor så kan du lägga ihop dina pusselbitar. Lyssna och se, reflektera och känn med dina känslor och låt din drivne vägleda dig och känn tacksamhet.
Ni kan ställa frågor så ska jag svara på dom.
Nu är du redo Lycka till
MagnNor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *